Róza Esküvő


A tartalomhoz

Főmenü:


Bemutatkozás


Most, hogy eljutottak honlapomra, feltételezem, közös jövőjüket illetően komoly elhatározásra jutottak. A boldogság keresés életünk része. Azért születtünk e földre, hogy megtaláljuk mindazt, ami számunkra fontos: meglátni a szépet, megtalálni a szeretetet és ezzel együtt boldogok legyünk. Amikor a keresgélés közben rálelünk a nagy szerelemre, megtaláljuk életünk párját, erősnek, legyőzhetetlennek és mindenre képesnek érezzük magunkat. És mégis keressük a szavakat, mert az adott pillanatban megszólalni nehéz.
Elhatározásukhoz nagyon sok boldogságot kívánok a következő idézettel:

"Szeretni nem azt jelenti, hogy a másikat szófogadóvá, számunkra kényelmessé tesszük, Szeretni azt jelenti, hogy a másikat szabadnak hagyjuk,ha kell, elengedjük, és hagyjuk önmagává válni."


Amikor a nagy napot tervezgeti szíve választottjával, a sok-sok teendő mellett gondoljon az Önök számára legfontosabbra, az ünnepélyes ceremóniára. Hiszen itt hirdetik ki szüleik, vendégeik, barátaik előtt, hogy egymáshoz tartoznak, együtt lesznek jóban - rosszban örömteli és nehéz időkben egyaránt. Elengedhetetlen, hogy a szertartás elemei és a választott zene olyan legyen, ami kifejezi az Önök érzelemvilágát, és felejthetetlen élmény maradjon az Önök, és vendégeik számára.

Az esküvői ünnepség ihlette a Demjén és Róza Esküvő CD-t, Demjén Ferenc dalainak felhasználásával, melynek stílusa és eleganciája emeli a szertartás színvonalát.
Az oldalon található CD-k oktatási céllal jöttek létre, módszertani útmutatóként szolgálnak a felsőoktatásban, valamint az anyakönyvvezető képzésben. Továbbá segíti az anyakönyvvezetők munkáját, útmutatást adva a feladat elvégzéséhez.

Ha e szép ünnepet a lakodalmi vacsora helyszínén kastély, kastélykert, vendéglő stb. tervezi, segítek álmait valóra váltani.Szigeti Róza


Copyright 2009 , Minden jog fenntartva! | rozaeskuvo@gmail.com

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe