Róza Esküvő


A tartalomhoz

Főmenü:


Demjén és Róza Párom

"A fénnyel lelkemet még megmentheted,
a boldogság így árnyékot is fénnyé tehet"
(Demjén Ferenc)


E gondolatok jegyében született meg a Párom című CD lemez. - Az élettársi kapcsolat bejelentéséhez, ünnepélyes szertartás lebonyolításához nyújt segítséget egy teljes ünnepség keretében. Ez az ünnepség a szeretetről szól, valamint arról, hogy minden embernek alapvető vágya, hogy legyen valakije, és boldog legyen! Az ember társas lény, és csak úgy lehet boldog, ha az örömét, bánatát, sikerét, kudarcát meg tudja osztani valakivel. Azzal, a társsal akinek a szeretetét adja, és akitől viszonzást vár.
Fodor András költő szavaival:

"Érzem, homlokom alatt zsibong a legszebb nyugalom,
találtam valakit: egy Embert !- Örökre hozzá tartozom. "

Az összetartozás és a szeretet szép példája bontakozik ki ebben az ünnepségben. A CD-n a szertartáson kívül még megtalálhatók a világirodalom legszebb szerelmes versei neves művészek előadásában, és Demjén Ferenc dalai, melyek összességében tükrözik a lemez érzelemvilágát. Szeretettel ajánlom e CD lemezt erre az ünnepségre váróknak, valamint az anyakönyvvezetőknek.

Hogyan zajlik az ünnepség?Az Ünnepség lebonyolítása eltér az esküvői szertartási gyakorlattól. Mégis helyenként fellelhetők olyan szertartási elemek, természetesen megfelelő ünnepi beszéddel, verssel, zenével melyek esküvői ünnepségeken is használatosak. Természetesen lehetőség van egyedi elképzelés szerinti megvalósításra is, melyhez minden segítséget megadok.

Díjak:

Az ünnepség díjtétele a megrendelés függvényében változó a választott szertartási elemek valamint az ünnepség terjedelme határozzák meg.


Copyright 2009 , Minden jog fenntartva! | rozaeskuvo@gmail.com

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe