Róza Esküvő


A tartalomhoz

Főmenü:


Esküvöi szertartások

Szolgáltatásaink

Az ember életének minősége nagymértékben függ attól, hogy azt milyen tartalommal tölti meg. Ezt vezérelje mindig a szeretet, ennek megnyilvánulása sokféle lehet, a legfontosabb, hogy örömünket leljünk benne, és másoknak is örömet szerezzünk. Ennek egyik szép gesztusa szüleik felé, ha megszervezik számukra a 25 éves házassági évfordulón az ezüst, vagy az 50 éves házassági évfordulójukon az arany lakodalmat, amikor őszülő fejjel, meghatottan idézik fel a meghitt pillanatokat gyermekeik, unokáik, szeretteik körében.
Vállalom e szép ünnepség lebonyolítását Önnel egyezetett időpontban és helyszínen. Az ünnepség időtartamától, elemeitől függő díjtételért.
A családi ünnepségek fontos állomásai az életünknek. Gyermekének megérkezése fontos pillanat a szülők, és nagyszülők számára. Elképzeléseinek megfelelően gyermeke névadó ünnepségét megtartom, egyeztetett időpontban, és helyen.

A díjakról:

Mindegyik ünnepség díjtétele a megrendeléstől függően változó. A választás szerinti szertartás időtartama és elemei határozzák meg.

Almenü:


Copyright 2009 , Minden jog fenntartva! | rozaeskuvo@gmail.com

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe